FENNTARTHATÓ INNOVÁCIÓ1908 óta

Több mint egy évszázad alatt szereztünk jó hírnevet ügyfeleinknél a hosszú távú teljesítmény biztosításával. Minden általunk gyártott járművet, minden bevezetett újítást strapabíróra terveztünk. Még az ikonikus fekete londoni taxijaink formaterve is kiállta az idő próbáját.

Ma, amikor a világ a fosszilis tüzelőanyagoktól a tisztább jövő felé fordul, a hosszú távú teljesítménynek még nagyobb jelentősége lesz. Vállalkozásunk a mostani változások élvonalában van, teljes mértékben az innovatív, rendkívül alacsony kibocsátású elektromos járművek gyártására összpontosítunk. Tehát, nem csak ügyfeleink hosszú távú érdekeit nézzük, hanem a környezetvédelem is szívügyünk.

Üdvözöljük az LEVC honlapján! A fenntartható innováció fellegvára 1908 óta.

LEVC - a márkánk
TÖRTÉNET ÉS LOGÓ

Nevünk és logónk sikeresen mutatja cégünk több mint 100 éves múltját a taxigyártásban, és elkötelezettségét a fejlett elektromos autótechnológia iránt.

A LEVC RÖVID TÖRTÉNETE
  • Új márkajelzésünket a történelmünk, a taxis iparág és a mitológia ötvözése ihlette.
  • A ló azt jelenti, hogy a taxizás először azzal a lóval és szekérrel kezdődött, amellyel embereket szállítottak London utcáin.
  • A ló az LEVC termékei és az őket előállító emberek számos jellemzőjét képviseli: megbízhatóság, biztonság és folyamatos készenlét és segítőkészség.
  • A szárnyakhoz az ihletet a mitológiai Pegazus adta, amely mindig készen áll, hogy segítsen a Hősnek, eljusson oda, ahová mások nem tudnak, és olyan dolgokat tegyen, amelyekre mások nem képesek.
LEVC - a márkánk

ELTÖKÉLT CÉLUNK,HOGY VEZETŐK LEGYÜNK A KÖRNYEZETBARÁT HASZONGÉPJÁRMŰVEK PIACÁN

Alapvetően egy haladó, jövőre fókuszáló vállalat vagyunk, amely ismeri és tiszteli múltját és alapítóinak szándékait: olyan járműveket gyártani, amelyek kategóriájuk legjobbjai. Elkötelezettek és hűek vagyunk továbbra is ehhez a koncepcióhoz, de szeretnénk tovább fejleszteni a márkát, és növelni globális jelenlétünket.

Ez a jövőkép megújult felelősséggel jár a környezet iránt. Járműveinknek meg kell felelniük a világ legszigorúbb károsanyag-kibocsátási normáinak. Az integrált elektromos gépjármű-technológia és a fejlett anyagok révén még az ikonikus fekete londoni taxi is zöld lett.

A világ olyan nagyvárosaira fogunk összpontosítani, amelyek hasonló – az urbanizációval, a rossz levegőminőséggel és a biztonságos, hozzáférhető helyváltoztató eszközök iránti növekvő igényekkel kapcsolatos – kihívásokkal néznek szembe.

ELKÖTELEZETTSÉG A KÖRNYEZETVÉDELEM MELLETT

Figyelembe véve a dízelmotorok negatív hatásait és azokat a jogszabályi korlátozásokat, amelyek új technológiák, konkrétan nulla emissziós járművek bevezetését írják elő, büszkék vagyunk arra, hogy a zöldebb jövő felé vezető úton élen járunk. Történelmünk során az utasok igényei vezéreltek minket. Most a bolygó szükségletei is meghatározzák tevékenységünket.

Amint az a következő generációs elektromos járművek gyártóitól elvárható, még az új gyárunk tervezése és megépítése során is a környezetvédelmet tartottuk szem előtt. A tetőkről lefolyó és alul összegyűjtött csapadékvizet újrahasznosítjuk; többek között olyan mesterséges tavacskák hálózatát tápláljuk vele, amelyek számos védett és ritka állatfajnak is otthont adnak (például, nagy tarajos gőte). Valójában, a telephelyünkön felhasznált összes víz a helyszínen tisztított és újrahasznosított víz.

A LEVC elkötelezett amellett, hogy a technológia és a szabályozások révén pozitív változásokat érjünk el a környezet védelme érdekében. Az önkormányzatokkal és a várostervezőkkel együttműködve egy jobb jövőt tudunk biztosítani városainkban, és ebben döntő szerepük lehet az általunk gyártott környezetbarát járműveknek.

Nulla károsanyag-kibocsátású elektromos járműveinkkel segítünk elérni a tiszta levegővel kapcsolatos célkitűzések teljesítését, csökkentjük a forgalmi torlódásokat nagyobb utasszállító teljesítmény és kiváló manőverezhetőség mellett.

LEVC - a márkánk

KULTURÁLIS HATÁS

Nehéz elképzelni olyan Londonban készített filmes vagy televíziós felvételt, amelynek hátterében nincs ott a mi járműveink egyike. A Carry on Camping-től (Folytassa… c. angol vígjátéksorozat 1969-es epizódja) Amerika kapitányig: A polgárháborút, Londont és Nagy-Britanniát a képernyőn gyakran csak egy jármű, az ikonikus fekete taxi ábrázolja.

A 2012-es Londoni Olimpia káprázatos záróünnepségén, a brit zászlóval (Union Jack) fedett lenyűgöző színpadon láthatók voltak FX4-es és TX4-es modelljeink is.

Tootles, a taxi, a népszerű Ladybird (Katicabogár, egy másik nagy brit ikon) gyermekkönyvsorozat egyik könyvének címadó főhőse FX3 és FX4 formájában is megjelent a legújabb kiadásokban. Nem túlzás azt állítani, hogy cégünk alapítása óta generációk nőttek fel márkánk és járműveink ismeretével.

LEVC - a márkánk