Joerg Hofmannvezérigazható üzenete

MINT MINDEN VÁLLALKOZÁS, MI IS KIHÍVÁSOKBAN BŐVELKEDŐ IDŐKBEN TEVÉKENYKEDÜNK, DE A TOVÁBB FOLYTATÓDÓ GLOBÁLIS JÁRVÁNY ELLENÉRE, A TERVEINKNEK MEGFELELŐEN IDŐBEN KEZDJÜK MEG VADONATÚJ ELEKTROMOS HASZONGÉPJÁRMŰVÜNK, A VN5 PIACI BEVEZETÉSÉT.

A tesztelési és fejlesztési fázis véget ért, a gyártás pedig november kezdődött meg. Az első kiszállítások már az év vége előtt megtörténtek Nagy-Britanniában, az európai ügyfelek számára pedig 2021 márciusától elérhető a VN5.

Szeptemberben mutattuk be VN5 néven az új elektromos haszongépjárművünket, amely a Coventry-ben lévő modern gyárunkban, a saját főhadiszállásunkon készül. A premier lehetőséget biztosított a média és az ügyfelek számára az új haszongépjármű kipróbálására, amely nagy sikernek bizonyult. A médiában pozitív elismerésben részesült a kiemelkedő hajtáskoncepció, a lágyan rugózó futómű, az alacsony fordulókör, valamint a kivételes összeszerelési minőség. A visszajelzések alapján még magabiztosabban állíthatjuk, hogy kiváló terméket fejlesztettünk egy növekedésben lévő piaci szegmens számára – amely igazolja, hogy a prémium elektromos haszongépjármű szegmensbe való belépésünk stratégiája sikeres lesz.

Jelenleg is olyan partnerekkel dolgozunk együtt, mint a DPD, a Royal Mail, a BT Group és az Octopus Energy, hogy a VN5-öt az ő valós használati körülményei között teszteljük, és biztosak vagyunk benne, hogy hosszú távú üzleti megállapodások fognak születni.

A Covid-járvány jelenlegi globális hatásai ellenére a hosszú távú üzleti kilátásaink továbbra is pozitívak – úgy gondoljuk, hogy tökéletes e-mobilitási termékekkel rendelkezünk, amelyek világszerte segítik a különböző vállalkozásokat, hogy még fenntarthatóbb szállítási tevékenységekkel rendelkezzenek.

Joerg Hofmann
vezérigazható, LEVC