Tökéletes személyszállításara a TX elektromos autó

Válassza a jobbat. Válassza az egyediséget. Válasszon

A mai stresszes városi környezetben a TX egy intelligens, biztonságos és stílusos mobilitási megoldás, amely fenntartható pályára állítja a városi személyszállítást.

kb. 510 km TELJES HATÓTÁV*

Az okos eCity technológia tisztán elektromos módban (nulla károsanyag-kibocsátás) kb. 100 km* hatótávot biztosít. A hatótávnövelőt is használva a teljes hatótáv kb. 510 km.

*A WLTP tesztek szerint

NINCS TÖBBÉ RÖVID HATÓTÁV MIATTI STRESSZ

A TX-t egy elektromos motor hajtja, mindig a hátsó kerekeket. A hatékony hatótávnövelő megszünteti a rövid hatótáv miatti szorongást, és nagyobb rugalmasságot biztosít.

EGYEDI JÁRMŰ

Ez a jármű a mozgékony emberek számára lett kitalálva. A TX azonnal felismerhető éjjel vagy nappal, és egyedi arculatot kölcsönöz a működtető vállalkozásnak. Az egyedi sziluettől a külső részletekig, ez a prémium mobilitási megoldás kiemelkedik a mindennapokból.

LEVC TX Elektromos Személyszállító
LEVC TX Elektromos Személyszállító

ÚJRAGONDOLT HELYVÁLTOZTATÁS

A TX egy jövőorientált e-mobilitási megoldás, amelynek célja a változó közlekedési szokások, a városi környezet és ingázók dinamikus és összetett igényeinek kielégítése.

Ajánlatkérés
LEVC TX Elektromos Személyszállító

NAGYOBB HASZNÁLHATÓSÁG ÉS RUGALMASSÁG

Az eCity technológia az elektromos jármű környezetvédelmi és kereskedelmi előnyeit kínálja, rövid hatótáv miatti aggodalmak nélkül, páratlan rugalmassággal. A teljesen elektromos hajtáslánc nulla emissziós városi közlekedést tesz lehetővé, míg a tartalék hatótávnövelő biztosítja, hogy a járművezetők az akkumulátor lemerülése esetén is folytathassák az utat. A normál, a gyors- és a villámtöltési képességeknek köszönhetően a járművezetők bármilyen típusú utcai töltőhelyet használhatnak.

Ajánlatkérés
LEVC TX Elektromos Személyszállító

UTASSZÁLLÍTÁSRA TERVEZVE

A TX egy célirányos személyszállító jármű, ingázóautó, amely képes kielégíteni a városi közlekedés sokféle és széleskörű igényeit. Legyen szó üzleti vezetők szállításáról a szállodába, bulizók beviteléről a városba, vagy betegek szállításáról a kórházba, járműveink sokoldalúságának köszönhetően nem kell kompromisszumokat kötni, és nincs behatárolva a járművezetők működési területe.

Ajánlatkérés
LEVC TX Elektromos Személyszállító

HOSSZÚ ÉLETTARTAMRA TERVEZVE

A TX tervezése, gyártása és összeszerelése Nagy-Britanniában történik. Minden részlete úgy van kialakítva, hogy hosszú távon is teljesítse a személyszállító járművekkel szemben támasztott követelményeket. A meghajtást biztosító lítium-ion akkumulátortól a ragasztott alumínium karosszériaszerkezeten át az ajtókilincsekig, zsanérokig és kárpitokig, a TX mindvégig minőséget és megbízhatóságot kínál.

Ajánlatkérés

Opciós csomagok (Extrák)

Technológia

Rólunk mondták

Hamarosan...