Kényelmes vezetés

KÖZÉPPONTBAN A GÉPKOCSIVEZETŐA valaha volt legkényelmesebb taxink

Felismertük a remek vezetőfülke fontosságát, ezért konzultáltunk korábbi modelljeink sofőrjeivel, és megnéztük a versenytársak járműveit is, hogy létrehozzuk az eddigi legkorszerűbb, leginkább vezetőbarát fülkénket.
A kényelem a vezetői üléssel kezdődik

Alapfelszereltségként többirányban állítható ülést kínálunk, puha, tartós és lélegző huzattal. A vezetői ülés ergonomikus formáját ortopéd szakemberek segítésével terveztük meg, a betét változó sűrűségű habszivacs. Olyan ülést sikerült létrehozni, amely maximálisan kényelmes, és megelőzi a hátfájást.

60 mm függőleges beállítási lehetőség, fokozatokban állítható háttámla és állítható deréktámasz biztosítja a további optimalizálást. Az opcionális luxusülés dönthető alappal, kihúzható térdtámasszal, elektromos beállítással és fűtéssel rendelkezik.

Egy kormányoszlop, amely az Ön igényeinek megfelelően állítható be.

A tökéletes vezetési helyzet elérése érdekében a kormánykeréknél állítható mind a magasság, mind a dőlésszög. A kormánykerékre szerelt gombok lehetővé teszik az infotainment rendszer, a tempomat és a követésitávolság-tartó automatika gyors beállítását, valamint gyors elérést kínálnak a hangvezérléshez és a vezetői beállítások menüihez.

A kifinomultság érzete

Az optimalizált műszerfalon nagy, színes kijelző található, intuitív és kézreálló vezérlőkkel.

A nagyfelbontású érintőképernyő segítségével gyorsan elérheti az egyes rendszereket és beállításokat, például, a légkondicionálást és a hangrendszert. A nagyobb kényelem érdekében, a kijelző meg van döntve a felhasználó felé, így jobban látható, és kisebb a fényvisszaverődés.

Szórakozás és kommunikáció

A kifinomult és egyszerűen használható multimédiás rendszer automatikusan szinkronizál az okostelefonnal.

Alapfelszereltségként a 9 hüvelykes érintőképernyős interfész a következő funkciókkal rendelkezik: MP3-lejátszó elülső AUX csatlakozóval, digitális rádió (DAB) és Bluetooth (média streaming lehetőséggel).

Egyszerű vezérlés

A fizikai vezérlőket úgy terveztük meg, hogy az új technológiákat intuitív módon integrálják, így a funkciók természetesen működnek. A jármű aktiválásához egy gombot kell elfordítani az óramutató járásával megegyező irányba, ami emlékeztet a hagyományos kulcs elfordítására.

A kézifék elektronikus elven működik, automatikusan vezérelt, de a vezető által kézileg is működtethető. Az utóbbi esetben a kapcsoló úgy fordul, mint egy mechanikus kézifék.

Azt látja, amit pontosan látni akar

A vezető előtt lévő képernyőpanel egy nagy felbontású, színes LCD-kijelző.

Mutatja az aktuális sebesség mellett az akkumulátor töltöttségét és az üzemanyagszintet stb. Emellett, rugalmasan megjeleníti az aktuális sebességkorlátozást, a bejövő telefonhívásokat, a navigációs utasításokat és a vezetési élmény fokozására szolgáló egyéb hasznos információkat, és médiavezérlőként is működik.

Praktikus, kényelmes tárolás

A TX kényelmes helyet biztosít minden olyan holminak – például, okostelefon, kártyaolvasó, nyugta- vagy számlatömb tartó, palack- vagy pohártartó –, amelyre a munkavégzés során a sofőrnek szüksége lehet. A fülkében van elég tárolóhely a napszemüvegnek, a zseblámpának, az iratoknak, a váltóruhának és még sok másnak.

TX-et vezető sofőrök megosztották velünk gondolataikat a vezetői környezettel kapcsolatban

"A zaj hiánya sokkal nyugodtabbá teszi a napomat."

"Szeretem ezt az új taxit, mert annyira kényelmes; van benne WiFi, töltési port, stb. Olyan, mint egy mobil iroda!"

"A magam 190 cm-es magasságával még soha nem volt ilyen kényelmes a vezetés! Alig várom, hogy elkezdhessem a munkát!!!"