Egy akkumulátorAmelyre számíthat

Nincs miért aggódniKiemelkedó akkumulátor szavatosság

A piacon egyedülállónak számító 5 év szavatosság, a megtett kilométerek számától függetlenül

A TX-ben található lítium-ion akkumulátort több millió mérföldön teszteltük minden körülmények között, mert meg akartunk bizonyosodni arról, hogy soha nem hagyja cserben Önt a taxi hosszú élettartama alatt.

Folyadékhűtés

Más elektromos járművekkel ellentétben, amelyek passzív léghűtéses rendszerrel befolyásolják az akkumulátor hőmérsékletét, az LEVC különösen hatékony folyadékhűtéssel valósítja meg mindezt.

A csúcskategóriás elektromos hajtású személyautókban is megtalálható megoldás a levegő helyett folyékony hűtőközeget áramoltat, hogy az akkumulátort megfelelő hőmérsékleten tartsa; ezzel pedig az akkumulátor élettartamát jelentősen növeli. Gondoljunk csak a klimatizálás és az egyszerű szellőztetés közötti különbségre egy forgalmas, forró nyári napon.

Intelligens akkumulátor-felügyelet

A TX proaktív módon segít meghosszabbítani az akkumulátor élettartamát azáltal, hogy optimális hőmérsékleten tartja azt, amikor a taxit használják vagy töltik.

Nagy melegben és hosszú ideig tartó terhelés hatására az akkumulátor cellái felmelegedhetnek, felgyorsítva ezzel az öregedési folyamatot.

Ennek leküzdésére, a taxi több mint 40 önálló elektronikus berendezéssel rendelkezik, amelyek különféle felügyeleti funkciókat látnak el. Ide tartozik a hűtőrendszer is, amely az akkumulátort pontosan a megfelelő hőmérsékleten tartja.

Újratöltés gond nélkül

A fent említett fedélzeti felügyelő eszközök segítenek az akkumulátor védelmében azáltal, hogy csökkentik a túltöltés miatti károk kockázatát. Például, ha Ön éjszaka a töltőn hagyja a taxit, és annak akkumulátora éjjel 11:00 óráig teljesen feltöltődik, a fedélzeti rendszerek megakadályozzák, hogy az akkumulátor a szükségesnél több áramot vegyen fel.

A fejlesztés során szimuláltuk az akkumulátor töltését különböző használati profilokkal. Így kívántuk biztosítani, hogy mindig teljesülnek a tervezéskor megadott paraméterek, függetlenül a taxi feltöltésének módjától. Függetlenül attól, hogy a töltés éjszaka történik lassan vagy villámtöltő használatával, a rendelkezésre álló energia minden esetben ugyanaz volt, a teljesítmény csökkenése nélkül.

Világszínvonalú beszállítók egy világszínvonalú járműhöz

Multinacionális csoport részeként egy olyan kiváltságban részesülhetünk, hogy a világ legnagyobb és legjobb beszállítóitól a legkorszerűbb termékeket kapjuk.

Akkumulátorainkat az LG Chem szállítja, amely globális piacvezető az elektromos járműakkumulátorok gyártása terén. Termékeik minőségét és teljesítményét világszerte elismerik.

Tartósság és strapabírás

Az akkumulátor körül rugalmas fémház van, amely megvédi a törmelékektől és az ütközésektől

Az akkumulátor cellái három önálló rekeszbe vannak rendezve, ami azt jelenti, hogy a TX abban az egyébként csekély valószínűségű esetben is tud működni, amikor egyes cellák károsodtak.

Azonnali nyomaték a sima, egyenletes vezetéshez

Nincs késés, felpörgő motor vagy akadozó sebességváltó, csak azonnali nyomaték abban a pillanatban, ahogy lenyomta a pedált.

A teljesítmény mindig állandó, és nem függ az akkumulátor töltöttségi szintjétől vagy a hatótávnövelő működésétől, így mindig sima, könnyed gyorsulás érhető el, teljes terhelés mellett is.

Biztonságos és védett

Speciális felszerelés és járműemelő nélkül az akkumulátor eltávolítása az elektromos taxiból gyakorlatilag lehetetlen.

Richie Sibal, az elektromos rendszerekért felelős főmérnök elmagyarázza, hogy miként működik a TX-ben lévő akkumulátor védelme a lehetséges lopások ellen.

Nincs miért aggódni

Az Ön kényelme és nyugalma érdekében, a TX részletfizetéssel is megvásárolható. A jármű megvásárolható öt éves hitelre, megfizethető havi törlesztőrészletekkel. Ha Ön úgy dönt, a hitel futamideje végén cégünk a maradványértéken akár vissza is vásárolja a taxit, függetlenül az akkumulátor állapotától.